De Landelijke Keuken

Draai uw smartphone

Over ons

Landelijke keukens zijn het hart van de woning. Hier wordt geleefd, gekookt, gegeten en gewerkt. Voor een goed ontwerp is het van het grootste belang dat wij úw wensen omzetten naar een passende maatwerk keuken. Elke landelijke keuken wordt daarom exclusief voor u ontworpen. De landelijke keuken is onderdeel van Tolkamp keukens, een keukenspecialist met meer dan 40 jaar ervaring. Toch is ‘de landelijke keuken’ een aparte afdeling van ons bedrijf. De sfeer, beleving en materialen zijn zo anders dan andere keukens dat menen dit op een andere manier te moeten adviseren.

Hebt u bouw of verbouwplannen?

Alles begint met plannen, persoonlijk advies en het maken van creatieve ideeën. Hoe zet u een bouwtekeningen om in een ruimte waar uw landelijke keukens de sfeermaker wordt? Dat laten wij u graag zien. In samenspraak met uw architect en/of aannemer delen wij graag onze passie voor landelijke keukens. Maak dan op tijd een afspraak met ons zodat wij ín het bouwtraject al mee kunnen denken over de indeling. Een landelijke keuken is volgens ons echt onderdeel van uw woning en niet een sluitpost op de bouw. Maak een afspraak en ontdek welke mogelijkheden wij u bieden met massief eiken, robuust of gestraald. Uit te voeren in diverse beits kleuren of in één van de 1500 lakkleuren. Waarbij alle onderdelen op maat gemaakt kunnen worden zoals u dat wilt.

Onze adviseurs

Adviseurs Wim te Riet en Erik Grevers maken al jaren met veel passie de mooiste landelijke maatwerk keukens. Met oog voor detail, rekening houdend met de ruimte waarin uw landelijke keuken uiteindelijk het stralende middelpunt zal zijn. Klik hier voor een impressie van door ons opgeleverde landelijke keukens.