De Landelijke Keuken

Draai uw smartphone

Keukens zijn er in alle soorten in maten

Veel keukenmerken hebben de landelijke keuken als een bij product. Paneeldeurtjes die zodanig in het standaard productieproces mee moeten dat je nauwelijks van een landelijke keuken kunt spreken, laat staan van maatwerk. Ook bij Tolkamp kennen we deze modellen. Handig om het standaard assortiment compleet te maken, maar dit wordt niet verkocht vanuit een passie maar als noodzaak. Want een landelijke keukens vergt nu eenmaal meer affiniteit, creativiteit en tijd dan de standaard keuken.

Daarnaast zijn er goede timmerbedrijven die maatwerk landelijke keukens maken. Het zijn ware specialisten op het gebied van hout waarbij ze werkelijk de mooiste kasten vervaardigen. Doordat keukens slechts een deel van hun werkzaamheden betreft, ontbreekt het vaak aan de uitgebreide kennis op het gebied van apparatuur (waarbij de kant vaak naar een andere partij wordt verwezen), werkbladen (vandaar een beperkt assortiment) of de routing in de keuken.

Waarom heeft Tolkamp ‘de Landelijke Keuken’?

Met meer dan 40 jaar ervaring op het gebied van maatwerk keukens is er afgelopen 15 jaar als vanzelf een specialisme ontstaan op het gebied van landelijke en nostalgische keukens.

In samenwerking met 2 Nederlandse keukenleveranciers Keller en BEDA is er een heel breed assortiment landelijke keukens ontstaan. Waarbij BEDA , als maatwerk keukenfabriek, alles op maat kan maken.
Niets ligt op voorraad zodat wij alle vrijheid krijgen om voor u de perfecte landelijke keuken te ontwerpen.


Wat maakt ‘de Landelijke Keuken’ speciaal voor u?

Wij bieden u een totaalpakket:

  • Veel ervaring en creativiteit op het gebied van het ontwerpen van (landelijke)keukens
  • Maatwerk keukenkasten
  • Uitgebreide kennis van apparatuur. Waarbij wij u ondersteunen met diverse workshops.
  • Fornuizen van o.a AGA, Falcon, Bertazzoni, ATAG , Pelgrim, Stoves.
  • Oneindig veel werkbladen: van o.a. belgisch hardsteen, leisteen, beton, terrazzo, graniet, composiet, dekton, keramiek, massief hout.
  • Ontwerpen aangevuld met installatietekeningen, lichtplannen of technische tekeningen.
  • Ervaren monteurs in eigen dienst, dus korte communicatielijnen. Met passie voor een fraai stuk maatwerk.
  • Met de unieke 5 jaar volledige Tolkamp garantie op uw volledige keuken. Ook op de apparatuur!
  • De eigen Tolkamp servicedienst.

Wij denken met bovenstaande u een meer dan volledig pakket aan te kunnen bieden. Maar dit gaat u pas écht ervaren na een bezoek in onze showroom en een eerste gesprek met onze adviseurs. Voel u welkom, de koffie staat voor u klaar.

Erik Grevers
Designer en directeur